Fem 20 anys!!! Ens acompanyes?

La Segarrenca celebrarem 20 anys de feminisme el dissabte dia 27 d’abril a la plaça del Sindicat.

El curs 2018-2019 La Segarrenca està d’aniversari. I és que se celebrem 20 anys de moviment feminista organitzat a la comarca i volem commemorar aquesta fita dedicant tota una jornada –dissabte 27 d’abril– a la divulgació de la lluita feminista arreu i al nostre entorn en concret, amb la intenció de visibilitzar les dones i posar en valor el seu paper.

La jornada “20 anys de feminisme” pretén encadenar activitats de diferents tipus i per a totes les generacions. Així que agafeu l'agenda i preneu nota!!

18 h Xerrada canalla que farà la mediàtica, feminista i periodista Irantzu Varela*
19.30 h Concert de Roba Estesa que escalfaran l’ambient amb el seu folkcalentó i la seva música festiva i combativa
21.30 h Sopar lila amb perspectiva feminista per llepar-se els pits, cuitat pel cuiner local Sergi Ortiz (les places són limitades i els tiquets es podran comprar a La Moderna)
22.30 h Glosat sense embuts i en femení que comptarà amb glosadores d’arreu dels Països Catalans que recitaran versos feministes i improvisats acompanyades de bona música. 
23.45 h Grans èxits de Vals un potosí!
I per qui no en tingui prou, acabarà la festa la música de DJs Segarrenques.

En definitiva, un aniversari que mesclarà activitats culturals, de divulgació, lúdiques i reivindicatives on esperem aplegar molta gent. Ens hi acompanyeu?


 
(*) Hi haurà espai de ludoteca per facilitar la participació de les famílies amb canalla.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada