Torna Vals un Potosí 2018! Obrim inscripcions!


Prepareu-vos que aquest any Vals un potosí! arriba carregat d'energia i la volem muntar més grossa que mai!

Dissabte dia 7 de juliol, als patis de la Universitat de Cervera, torna Vals un potosí!, la setena edició de l'escala en hi-fi concurs més sonat de la Segarra, organitzat per La Segarrenca.
Aquest any, destinarem els beneficis de la gala al Centre Ocupacional l'Espígol de Cervera, centre que depèn de l'Associació Alba i que dona suport a persones vulnerables amb necessitats, de la Segarra.

Animeu-vos a participar amb la vostra entitat, amb la vostra colla, amb qui us plagui o individualment, i afanyeu-vos que les places són limitades! Teniu fins el dia 30 de juny per apuntar-vos!

 

Vet aquí les bases de participació:

PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL O COL·LECTIVA (entitats, colles, famílies, etc.)

LA INSCRIPCIÓ: Per fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu clicant AQUÍ! Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres. El termini d’inscripció es tancarà el dia 30 de juny o abans, en el cas que es cobreixin el màxim de places previstes.

LA CANÇÓ: Cada persona o grup participant haurà de triar la cançó (o muntatge musical) que vulgui representar i, un cop hagi emplenat el formulari d'inscripció i hagi estat acceptat per l’organització, haurà d'assegurar-se que l'arxiu és de màxima qualitat i enviar-lo en format MP3 o WAV a l'adreça: lasegarrenca@gmail.com
Si la cançó ja ha estat escollida per una altra persona o per un altre grup, caldrà triar-ne una de nova. En aquest cas es tindrà en compte l'ordre d’inscripció.

LA DURADA: La durada màxima de cada actuació serà de 3 minuts i mig. Si la cançó triada supera aquesta durada, caldrà tallar-la o triar-ne una altra.  

PLACES LIMITADES: El número d'actuacions de la gala és limitat, per la qual cosa us recomanem que, per no quedar-vos sense plaça, feu la inscripció el més aviat possible!

EL VESTUARI, EL MAQUILLATGE I L’ATTREZZO: El vestuari, el maquillatge i l'attrezzo que pugueu necessitar anirà a càrrec de cada persona o grup participant.

ELS PREMIS I LES CATEGORIES: Hi haurà diferents premis per a les persones o els grups que el jurat consideri que més s’ho mereixen. Es valoraran especialment les actuacions no sexistes i inclusives que evitin rols i comportaments estereotipats. Hi haurà diferents categories de premis. 

Altres qüestions a tenir en compte! 

L'ENTRADA I EL SOPAR: L’entrada a la gala no serà anticipada i es podrà comprar el mateix dia 7 de juliol a la Universitat. Les persones que actuïn no hauran d'abonar l'entrada a la gala.
Als patis hi trobareu una barra amb begudes per a tots els gustos i una mica de menjar per a fer un mos lleuger mentre gaudiu de la gala. Les portes s'obriran a partir de les 20 h.

L’HORARI: La gala començarà a les 21.30 h, durarà un parell d’hores i després continuarà la festa!

EL CONTACTE: Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a lasegarrenca@gmail.com

I per si l'any passat t'ho vas perdre, AQUÍ tens un tastet de com va anar la cosa!

Feu-ne la difusió que vulgueu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada