Vals un potosí 2017! Obrim inscripcions!

Prepareu-vos que aquest any Vals un potosí! arriba carregat d'energia i la volem muntar ben grossa! Dissabte dia 1 de juliol, doncs, als patis de la Universitat de Cervera, torna Vals un potosí!, la sisena edició de l'escala en hi-fi concurs més sonat de la Segarra, organitzat per La Segarrenca. Associació per a la igualtat.

Una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb una presentadora i un presentador de primera, amb premis estrambòtics i amb un jurat més o menys generós que us sorprendrà... I sabeu què? Tampoc hi faltarà ni el beure ni el menjar!
 
Aquest any, destinarem els beneficis de la gala a Colors de Ponent, el col·lectiu LGTBIQ de Lleida, el qual treballa des de fa poc més d'un any per sensibilitzar en el respecte a la diversitat sexual i de gènere, a través d'un ampli ventall d'accions.
 
 
Animeu-vos a participar amb la vostra entitat, amb la vostra colla, en parella, en trio, individualment, o com més us plagui, i afanyeu-vos que les places són limitades! Teniu fins el dia 25 de juny per apuntar-vos!

Vet aquí les bases de participació:

PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL O COL·LECTIVA (entitats, colles, famílies, etc.) 
 
LA INSCRIPCIÓ: Per fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu clicant AQUÍ! Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres. El termini d’inscripció es tancarà el dia 25 de juny o abans, en el cas que es cobreixin el màxim de places previstes. 

LA CANÇÓ: Cada persona o grup participant haurà de triar la cançó (o muntatge musical) que vulgui representar i, un cop hagi emplenat el formulari d'inscripció i hagi estat acceptat per l’organització, haurà d'enviar-la en format MP3 o WAV a l'adreça: lasegarrenca@gmail.com
Si la cançó ja ha estat escollida per una altra persona o per un altre grup, caldrà triar-ne una de nova. En aquest cas es tindrà en compte l'ordre d’inscripció.

LA DURADA: La durada màxima de cada actuació serà de 3 minuts i mig. Si la cançó triada supera aquesta durada, caldrà tallar-la o triar-ne una altra.

PLACES LIMITADES: El número d'actuacions de la gala és limitat, per la qual cosa us recomanem que, per no quedar-vos sense plaça, feu la inscripció el més aviat possible!

EL VESTUARI, EL MAQUILLATGE I L’ATTREZZO: El vestuari, el maquillatge i l'attrezzo que pugueu necessitar anirà a càrrec de cada persona o grup participant.

ELS PREMIS I LES CATEGORIES: Hi haurà diferents premis estrambòtics i útils per a les persones o els grups que el jurat consideri que més s’ho mereixen. Es valoraran especialment les actuacions no sexistes i inclusives que evitin rols i comportaments estereotipats. Hi haurà diferents categories de premis. 

Altres qüestions a tenir en compte!

L'ENTRADA I EL PISCOLABIS: L’entrada a la gala no serà anticipada i es podrà comprar el mateix dia 1 de juliol a la Universitat. Les persones participants no hauran d'abonar l'entrada a la gala
Als patis hi trobareu una barra amb begudes per a tots els gustos i una mica de menjar per a fer un piscolabis lleuger mentre gaudiu de la gala. Les portes s'obriran a partir de les 20 h. 

L’INICI DE LA GALA: La gala començarà a les 21.30 h, durarà un parell d’hores i després continuarà la festa!

EL CONTACTE: Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a lasegarrenca@gmail.com

I per si l'any passat t'ho vas perdre, aquí tens un tastet de com va anar la cosa! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada